Disclaimer

Aovcentrum.nl is een informatie platform dat met de grootst mogelijke zorg is samengesteld. Aovcentrum spant zich hierbij in om de informatie op deze website zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Ondanks dit kan de het Aovcentrum de volledigheid, juistheid en foutloosheid van deze informatie niet garanderen.

Het Aovcentrum is een bron van onafhankelijke informatie over de arbeidsongeschiktheidsverzekering. Op onze website tonen wij algemene informatie over arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeraars en algemene informatie over het onderwerp ´arbeidsongeschiktheid´. Deze informatie is verzameld via internet en andere vrij beschikbare bronnen. Het Aovcentrum is geen vergelijkingssite voor verzekeringen en is ook niet adviserend.

Het Aovcentrum streeft ernaar alle getoonde informatie op een juist mogelijk wijze weer te geven. Voor eventuele onjuistheden in de weergave van deze informatie aanvaardt het Aovcentrum geen enkele aansprakelijkheid. Aan de inhoud van de website Aovcentrum.nl kunnen geen rechten worden ontleend. Heeft u een fout ontdekt? Dan verzoeken wij u dit door te geven via info@aovcentrum.nl.

Vanuit een aantal pagina´s op Aovcentrum.nl verwijzen wij door naar een aantal relevante externe websites. Het Aovcentrum heeft geen enkele invloed op de inhoud van deze externe websites. Het Aovcentrum kan daardoor ook niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele onjuistheden in de inhoud van deze externe websites, dan wel voor eventuele gevolgen die voortvloeien uit beslissingen die u baseert op de informatie van deze externe websites.

De inhoud die op Aovcentrum.nl staat is opgesteld voor informatieve doeleinden. Financiële beslissingen zijn altijd zeer persoonlijk, gebaseerd op de situatie van een individu. Neem contact op met een professional alvorens financiële beslissingen te nemen. Het Aovcentrum is niet aansprakelijk voor uw beslissingen op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen, dan wel andere financiële gebieden.