Centraal Beheer Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Je krijg als zelfstandig ondernemer in geval van arbeidsongeschiktheid geen uitkering van de overheid. Je bent zelf verantwoordelijk voor een eventueel financieel vangnet. Een Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering is om deze reden zeker geen overbodige luxe. Wanneer je langdurig ziek bent, een ongeluk krijgt of met verlof moet vanwege zwangerschap, dan zorgt de Centraal Beheer AOV voor een maandelijkse uitkering.

Naar Centraal Beheer

Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering

De Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering zorgt er dan voor de een zelfstandig ondernemer niet zonder inkomen raakt. En je kunt dus gewoon je rekeningen blijven betalen. Hoe hoog de uitkering is die je ontvangt hangt af van het verzekerde bedrag. Aan een hoger bedrag hangt echter wel een hoger maandelijks prijskaartje. De pagina gaat over de AOV van Centraal Beheer.

Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Centraal Beheer AOV Compleet

  • Wil je liever zelf aan de knoppen zitten wat betreft een AOV. Met een AOV compleet bij Centraal Beheer bepaal je zelf hoe de AOV er uit ziet. De AOV loopt tot een zelfgekozen eindleeftijd. Afsluiten regel je in dit geval ook helemaal zelf.

Centraal Beheer AOV Kort & Krachtig

  • Wanneer je niet alles hoeft te dekken, maar toch financiële zekerheid wilt dan is dit een goede optie. Financiële zekerheid is altijd prettig. Met Kort & Krachtig bij Centraal Beheer krijg je een uitkering voor 3, 4 of 5 jaar.

Waarom een AOV afsluiten bij Centraal Beheer?

  • Twee simpele opties voor 2 verschillende soorten mensen. Met deze opties kan ook nog ruim worden gevarieerd.
  • Er staan altijd specialisten voor je klaar om te hulp te schieten. Je staat dus nooit in de kou.
  • Met een Centraal Beheer arbeidsongeschiktheidsverzekering krijg je toegang tot preventie diensten. Deze kunnen je helpen arbeidsongeschiktheid te voorkomen.
  • Er is altijd sprake van een goede bereikbaarheid. Wanneer je vragen hebt kun je altijd ergens terecht.
  • Alle voorwaarden zijn overzichtelijk weergegeven. Wanneer je op de site research zou doen, dan kun je alle voorwaarden vinden. Je weet dus altijd heel precies waar je aan toe bent.

Wat zit er sowieso in mijn AOV?

Wanneer het niet meer mogelijk is om je beroep uit te oefenen dan ben je altijd verzekerd. Dan hoef je je nergens druk over te maken. Zelfs als je nog instaat bent om een ander beroep uit te oefenen. Je verzekerd je enkel tegen het inkomen van een specifiek beroep.

Je verzekerd ook altijd een vast inkomen bij Centraal Beheer. Hoe hoog het inkomen precies is hangt af van diverse factoren. Hieronder valt onder andere de mate van arbeidsongeschiktheid. Wanneer je volledig bent afgekeurd, dan ontvang je het volledige bedrag. Wanneer je ter voorbeeld voor 60% arbeidsongeschikt bent. Dan ontvang je 60% van het verzekerde bedrag.

Altijd hulp van Centraal Beheer

Je kunt ook altijd rekenen op hulp wanneer je weer aan de slag wilt. Re-integratie wordt ook volledig vergoed. Een echte ondernemer doet er altijd alles aan om zo snel mogelijk weer bezig te zijn. Het is ongelooflijk frustrerend om alles alleen te moeten doen. Maar dat hoeft niet. Met een AOV bij Centraal beheer kun je dus altijd rekenen op hulp.
Centraal beheer werkt ook samen met allerlei diverse bedrijfsdeskundigen. Samen kijken zij wat de mogelijkheden nog zijn. Ze kijken wat er nog wél kan. Ook krijg je volledige hulp bij het herstel. Wanneer je echt heel graag wilt dan vind je altijd wel een manier. En wanneer het huidige beroep niet meer gaat, dan kun je altijd hulp verwachten bij het zoeken van een nieuwe uitdaging.

Het preventiepakket van Centraal Beheer

Je wordt ook voorzien van een pakket met preventieve maatregelen. Deze kun je nemen zodat de kans op arbeidsongeschiktheid ook flink kleiner is. Je kunt onbeperkt gebruikmaken van de preventiediensten.
Soms kun je met de kleinste aanpassingen al een hoop risico wegnemen.

Fiscaal aftrekbare premie

De hoogte van de premie kan fors zijn. Soms kunnen er hele grote bedragen in omgaan. Je kunt echter wel honderden euro’s per jaar besparen. Het is het waard om in dit geval de belastingaangifte goed te regelen. De premie is namelijk fiscaal aftrekbaar. Je kunt soms wel rond de 30% en soms zelfs 40% terugkrijgen via de belastingaangifte. Wanneer je in de hoogste belastingschijf zit, dan kun je soms zelfs meer dan de helft terugkrijgen.
De netto premie is dus vaak veel minder hoog dan menig mens denkt.

Alle AOV Verzekeringen

Andere AOV verzekeraars

Klik hieronder op de link om informatie te lezen over andere AOV verzekeraars.